Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gizella VSE-Megyei válogatott

2011.03.21
Gizella VSE- Veszprém megyei női amatőr válogatott
 2:4 (2:0, 2:2, 2:3)
 
Az edző mérkőzést négy játék részre tagolva  összesen 90 peres találkozót kialakítva küzdöttek meg a csapatok! A mérkőzést a hazai gárda kezdte jobban az első tíz percben sikerült is érvényesíteni az akaratukat, sőt egy eladott labdából a vezetést is sikerült megszerezni 1-0. Ezt követően mind jobban átvette az irányítást az "amatőr" válogatott. Ennek ellenére  egy kiugratást követően növelte előnyét a Gizella 2-0. Az első negyed szünetében egy kis átszervezés történt az amatőr válogatottnál! A nagypályán első alkalommal együtt levő amatőr válogatott az eredmény ellenére megérezte a lehetőséget a hátralevő negyedekben végig higgadtan nyugodtan játszott és  több lehetőséghez már nem engedte ellenfelét. 
Így a 30. percben jött a szépítés. A szűrőt játszó Kovács Fáber Bernadett a felező vonalnál megszerezte a labdát, amelyet két csellel a balszélre kitolva és ott végig vezetve a kapu elé érkező Vind Kitti fejére varázsolta, aki higgadtan a jobb sarokba fejelt 2-1. A csapat rutintalanságának köszönhető hogy több ígéretes akció is a lesállás miatt hiúsult meg. A hazai csapat is több támadást vezetet, de ezek veszélytelenek maradtak - többségében a középpályán már meghiúsultak vagy a védőink tisztázták a helyzetet. Egy érvényesnek látszó gólt lesállás miatt nem kapott meg a csapat pedig egy védő kb. 2m beljebb állt az esetnél. Ennek ellenére már a második játékrészben sikerült az egyenlítés Gyarmati Renáta harciasan több jó cselt bemutatva, vitte át az ellenfél térfelének közepén a labdát, majd egy- két érintést követően a kiugró Szakács Erzsébet kapta, meg aki a kifutó kapus felett emelt a hálóba 2-2.
A harmadik játékrészben teljesen átvette az amatőr válogatott a játék irányítását. Több ígéretes támadást is vezetve akár 2-3 gólos előnyt is szerezhetett volna. A hazaiak maximum az ellenfél térfelének közepéig jutottak a kaput ebben a játékrészben egyáltalán nem tudták veszélyeztetni. Tóth Bernadett szerzett labdát a középpályán az 58. percben majd egy kényszertő passzt követően Szalai Szandrához passzolt, aki egy cselt bemutatva a labdát kapu jobb sarkába lőtte 2-3
A negyedik játékrészben  változatosabb lett a játék, de a vendég fölény  és akarat érvényesült továbbra is. A hazai csapat több távolabbi lövéssel próbálkozott, de rendre célt tévesztettek illetve két alkalommal kisebb bravúrt bemutatva hárított Hidi Jennifer. A veszélyes vendég akciók megállítása a 82 percben csak szabálytalanul sikerült. A labda mögé Kovács Fáber Bernadett állt, aki a labdát a sorfal mellett elcsavarva a jobb sarokba lőtt. (Védhetetlen gól! ) 2-4.
Ezzel gyakorlatilag a mérkőzés eldőlt.

Összességében egy közepes iramú mérkőzésen igazságos eredmény született. Természetesen hozzá kell tenni elsősorban a gyakorlás és nem az eredmény dominált ezen a napon.

Szerző: Gyenese Csaba

 

A mappában található képek előnézete Megyei válogatott 2011.03.15.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.