Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NLC Ajka- Bakonyi Ászok SE óvási ügye

2011.05.21

 

FEGYELMI HATÁROZAT!
 
 
Fegyelmi tárgyalásban részvett:
Csóka Tibor (Fegyelmi bizottság elnöke)
Janás Judit (Fegyelmi bizottság tagja)
Balogh István (Fegyelmi bizottság tagja)
 
 
Tárgy:
NLC Ajka- Bakonyi Ászok SE 1-9 2011.05.08-án lejátszásra került Veszprém megyei keresztpályás női labdarúgó mérkőzést a hazai csapat megóvta már a mérkőzés előtt.
Játékvezető kérésére a vendégcsapat tagjaiból 8 fő nem tudta magát igazolni.
 
Név szerint:
Csillag Martina
Kirmer Dzsenifer
Fábik Regina
Fuchs Ildikó
Mészárosné Kovácsics Diána
Pajor Karmen
Pajor Kinga
Pásztorné Hegyi Mónika
 
A verseny kiírás kimondja:
Csapatnévsor: A bajnokságban nem szerepelhet NBI – ben, NBII –ben szereplő, vagy egyidejűleg más csapatban is szereplő játékos! Valamint 13. életévét be nem töltött személy. Igazolni kell, hogy a 13életévet betöltötte. (személy igazolvány, vagy diákigazolvány, szülői engedélyt kérés esetén bemutatni)”„Csapatonként a névsort a Játékvezetők megkapják! Esetlegesen a csapatvezetők ez alapján kérhetik a játékosok személyének ellenőrzését.”
Igazolatlan szerepeltetés esetén a vétkes csapat eredményét töröljük, az ellenfél kapja a 3 pontot 3:0-s gólkülönbséggel! Ez mellett további 3 pont kerül levonásra a vétkes csapattól! A többszörösen visszaeső csapat kizárja magát a bajnokságból!”
 
Ítélet:
Mivel több játékos személy azonossága nem egyezett az utólagos egyeztetés után ezért a csapat többi mérkőzést is vizsgálva meg állapítottuk, hogy Pajor Karmen, Pajor Kinga, Fábik Regina, Szabó Kinga igazolása érvénytelen. Ezért a mérkőzés végeredményét töröltük és az NLC Ajka csapata kapta 3 pontot 3-0-as gólkülönbséggel.
 
                                                         Csóka Tibor
                                             Fegyelmi bizottság elnöke
 
 
Várpalota, 2010.05.21.